Μητσοτάκης: Θέλω να μετρηθώ στην Δυτική Αττική

Γιώργος Ευγενίδης
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μητσοτάκης: Θέλω να μετρηθώ στην Δυτική Αττική

Την απόφασή του να υπερψηφίσει το «σπάσιμο» των μεγάλων περιφερειών υπεραμύνθηκε μιλώντας στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, λέγοντας ότι ηταν το πρώτο πράγμα που υποστήριξε από τη στιγμή που έγινε βουλευτής. «Εκλέχθηκα πρώτος βουλευτής στην Β' Αθηνών με 150.000 σταυρούς και από την πρώτη στιγμή δήλωσα πως αυτή η περιφέρεια πρέπει να σπάσει. Συμφωνώ με το σπάσιμο της Β. Αθηνών, έτσι όπως έχει γίνει είναι μια χαρά. Ήταν σωστό και έγινε πράξη.»

Σε ερώτηση εάν υπήρξαν αντιδράσεις βουλευτών ο κ. Μητσοτάκης απάντησε «όχι, διότι σε κάθε περίπτωση, ακόμα κι αν δεν ίσχυε από αυτές τις εκλογές, θα ίσχυσε από τις επόμενες. Εγώ δεν υπήρχε περίπτωση να επανενωσω την Β’ περιφέρεια της Αθήνας. Να την σπάσω σε περισσότερα κομμάτια μπορεί, να την επανενώσω ποτέ. Μας συμφέρουν οι μικρότερες περιφέρειες, οι δικοί μας οι βουλευτές μπορούν να κυκλοφορούν και η προσωπική επαφή μπορεί να επιβραβευθεί»

Μάλιστα ο κ. Μητσοτάκης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος στον Δυτικό Τομέα της Β’ Αθηνας λέγοντας χαρακτηριστικά «Θέλω να μετρηθώ στην Δυτική Αττική γιατί θέλω να εφαρμόσω ένα άλλο μείγμα πολιτικής εκεί και να αρθρώσω έναν άλλο πολιτικό λόγο»

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider