Καμμένος: Εκλογές ή δημοψήφισμα για το Σκοπιανό

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Καμμένος: Εκλογές ή δημοψήφισμα για το Σκοπιανό

«Τα Σκόπια δεν έχουν μέλλον στο ΝΑΤΟ και δεσμεύομαι πως δεν θα κυρωθεί η συμφωνία από την Ελλάδα», τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, κατά τη διάρκεια έκτακτης συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε το πρωί της Τρίτης.

«Η συμφωνία δεν θα κυρωθεί είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο» διεμήνυσε ο κ. Καμμένος. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ανέφερε πως η συμφωνία δεν θα κυρωθεί «χωρίς την άποψη του ελληνικού λαού και αυτό γίνεται είτε με εκλογές, είτε με δημοψήφισμα». Ωστόσο στη συνέχεια ο κ. Καμμένος δήλωσε πως η συμφωνία μπορεί να κυρωθεί από τη Βουλή αν ψηφιστεί από 180 βουλευτές.

Αναφορικά με την απουσία του από τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας επεσήμανε: «Δεν κάνω τσαλιμάκια να μην πηγαίνω» και τόνισε πως έχει ήδη εξηγήσει γιατί δεν μπόρεσε να παραστεί.

«Η Αλβανία έχει αντιληφθεί ότι είναι προς το συμφέρον της να έχει καλές σχέσεις με την Ελλάδα» είπε ο κ. Καμμένος και χαρακτήρισε τους Τσάμηδες «εγκληματίες πολέμου» με τους οποίους «δεν συνομιλούμε».

Ο Πάνος Καμμένος δήλωσε επίσης πως θα παραστεί στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Νίκο Κοτζιά.

«Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την αναβάθμιση των F16» επεσήμανε ο κ. Καμμένος και μίλησε για τα μισθολογικά του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider