Πανηγυρική ομιλία Τσίπρα στο Ζάππειο για τη συμφωνία στο Eurogroup

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πανηγυρική ομιλία Τσίπρα στο Ζάππειο για τη συμφωνία στο Eurogroup

Ενώπιον των Κοινοβουλευτικών Ομάδων του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, παρουσία σύσσωμου του υπουργικού συμβουλίου ο πρωθυπουργός της Ελλάδος, κ. Αλέξης Τσίπρας, σήμερα το απόγευμα της Παρασκευής 22/6 στις 19:30, θα πραγματοποιήσει ομιλία, όπως πρώτο έγραψε το Reader.gr, δίνοντας έναν έντονα πανηγυρικό χαρακτήρα στην επίτευξη της συμφωνίας για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους που επιτεύχθη στο χθεσινό Eurogroup της 21ης Ιουνίου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι, νωρίτερα στις 14:00 ο Αλέξης Τσίπρας θα περάσει το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου. Όπως γνωστοποίησε η Προεδρία της Δημοκρατίας, ο κ. Τσίπρας αναμένεται να ενημερώσει τον Προκόπη Παυλόπουλο για το περίγραμμα της συμφωνίας που επετεύχθη στο Eurogroup.

Ακολούθως, σύμφωνα με πληροφορίες του Reader.gr, θα συνεδριάσει εκτός απροόπτου στις 18:00 η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να ενημερωθούν οι βουλευτές του κόμματος για τα όσα περιλαμβάνει η συμφωνία της 21ης Ιουνίου για την Ελλάδα. Οι πληροφορίες για σύγκληση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ εντείνει την πιθανότητα για διάγγελμα του πρωθυπουργού, προκειμένου να ενημερωθούν οι πολίτες για τις χθεσινές εξελίξεις.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider