Καμμένος: Αυξημένη πλειοψηφία για τη συμφωνία των Πρεσπών

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Καμμένος: Αυξημένη πλειοψηφία για τη συμφωνία των Πρεσπών

Ότι έχει υπάρξει συνεννόηση με τον πρωθυπουργό για πλειοψηφία 180 βουλευτών για να περάσει από την ελληνική βουλή η «συμφωνία των Πρεσπών» για το όνομα της πΓΔΜ, ανακοίνωσε ο Πάνος Καμμένος μετά την έκτακτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας.

Αυτό σημαίνει ότι θα προσπαθήσει να «στριμώξει» τη Νέα Δημοκρατία ώστε να ψηφίσει τη συμφωνία, λόγω των διεθνών πιέσεων που δέχεται η αξιωματική αντιπολίτευση. Παράλληλα σημείωσε για μια ακόμη φορά πως το κόμμα του, θα καταψηφίσει τη συμφωνία.

Από την πλευρά του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ανέφερε ότι ο αν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καταψηφίσουν τη συμφωνία, τότε ο πρωθυπουργός θα ζητήσει -και προεξόφλησε ότι θα πάρει- ψήφο εμπιστοσύνης.

Στις δηλώσεις του αμέσως μετά την κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Εκτελεστικής Γραμματείας του κόμματος, ο υπουργός Άμυνας, ανάφερε ότι στελέχη του κόμματός του, δέχονται απειλές και πιέσεις από νεοφασίστες και μέλη εγκληματικών οργανώσεων. Ζήτησε παράλληλα εισαγγελική παρέμβαση για το συγκεκριμένο θέμα και ανάφερε πως τα κινητά των μελών των ΑΝΕΛ, είναι στη διάθεση της Δικαιοσύνης, ώστε να ελεγχθούν τα απειλητικά sms και e-mail.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider