ΝΔ: Απολύτως ψευδές το δημοσίευμα της FAZ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΝΔ: Απολύτως ψευδές το δημοσίευμα της FAZ

Απολύτως ψευδές χαρακτηρίζει το δημοσίευμα της FAZ η Νέα Δημοκρατία τονίζοντας ότι θα καταψηφίσει την συμφωνία για το ονοματολογικό. Κατόπιν δηλώσεων πηγών του Μαξίμου που καλούσαν τον κ. Μητσοτάκη να λογοδοτήσει για τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα γιατί σε διαφορετική περίπτωση «επιβεβαιώνει πως είναι όχι μόνο πατριδοκάπηλος αλλά και τσάμπα μάγκας».

Συγκεκριμένα με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατια αναφέρει «δεν μας εκπλήσσει το θράσος του κ. Τσίπρα να ζητάει και τα ρέστα από τη Νέα Δημοκρατία για την εθνικά επιζήμια συμφωνία που υπέγραψε. Ούτε το γεγονός ότι χαμογελούσε, ακούγοντας τον κ. Ζάεφ να μιλά μπροστά του για Μακεδόνες, εννοώντας τους συμπατριώτες του. Μακεδονική εθνότητα και γλώσσα καμία προηγούμενη κυβέρνηση δεν είχε αποδεχθεί και οι 153 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ φέρουν ακέραιη την ευθύνη για τη συμφωνία των Πρεσπών που ήδη παράγει τετελεσμένα»

Σε ό,τι αφορά το δημοσίευμα της FAZ, όπως τονίζεται «είναι απολύτως ψευδές από την πρώτη ως την τελευταία του λέξη. Εν αντιθέσει με τον Αλ. Τσίπρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλά την ίδια ακριβώς γλώσσα και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό: Όπως ακριβώς η ΝΔ έθεσε προ των ευθυνών της την κυβέρνηση με την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε, το ίδιο ακριβώς θα πράξει καταψηφίζοντας τη συμφωνία, όταν οι κ. Τσίπρας και Καμμένος τη φέρουν προς επικύρωση στη Βουλή».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider