Κουτσούμπας για κυβέρνηση και ΝΔ-ΠΑΣΟΚ: Οι δύο όψεις του ίδιου αντιλαϊκού νομίσματος

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κουτσούμπας για κυβέρνηση και ΝΔ-ΠΑΣΟΚ: Οι δύο όψεις του ίδιου αντιλαϊκού νομίσματος

Ως τις δύο όψεις «του ίδιου αντιλαϊκού νομίσματος» χαρακτήρισε ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, από το βήμα της Βουλής, αφενός την κυβέρνηση και αφετέρου τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με τον κ. Κουτσούμπα, «η κυβέρνηση είναι γαντζωμένη» στην καρέκλα της, ενώ, όπως τόνισε, «ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έχουν σύνδρομο στέρησης της εξουσίας». «Είστε ούνα φάτσα, ούνα ράτσα», κατήγγειλε ο κ. Κουτσούμπας.

«Η συζήτηση στη Βουλή είναι αποκαλυπτική», συνέχισε ο κ. Κουτσούμπας, αποδεικνύοντας «πόσο έχει προχωρήσει η σύγκλιση των αστικών κομμάτων στην στρατηγική του κεφαλαίου».

Επεσήμανε, δε, ότι «η ελληνική καπιταλιστική οικονομία πέρασε σε φάση ανάκαμψης» και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι κρύβει πως «αυτή η ασθενική, ίσως και ασταθής, ανάπτυξη φέρνει θυσίες εργαζομένων και συνταξιούχων».

Καταλήγοντας, υπογράμμισε ότι η Ελλάδα έχει πλουτοπαραγωγικές πηγές, ανάπτυξη της τεχνολογίας και έμπειρο και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, εκτιμώντας ότι μπορεί να βαδίσει τον δρόμο της αλληλεγγύης και της δημιουργίας, σε ειρήνη με τους λαούς της περιοχής.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider