Γεωργιάδης: Aμόρφωτοι, αναίσθητοι, χωρίς ντροπή Τσίπρας και Καμμένος

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Γεωργιάδης: Aμόρφωτοι, αναίσθητοι, χωρίς ντροπή Τσίπρας και Καμμένος

Τα όσα είπε ο Πάνος Καμμένος σχετικά με τους τρεις νέους που ύψωσαν ελληνικές σημαίες σε διάφορες βραχονησίδες γύρω από τους Φούρνους, σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης, τονίζοντας πως «ο Καμμένος έχει κάνει όλα τα λάθη που θα μπορούσε να κάνει για την Τουρκία».

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ FM, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, αιτιολογώντας το σχόλιό του, σημείωσε: «Τα 2-3 πρώτα χρόνια έριχνε στεφάνι στα Ίμια, αυτό δεν το έκανε κανείς προηγούμενος υπουργός γιατί υπήρχε η λογική ότι δεν θέλουμε να προκαλούμε το ενδιαφέρον στην περιοχή παρά μόνο αν είχαμε την ισχύ να επιβάλουμε τις θέσεις. Με την κίνησή του αυτή ανέβαζε την ένταση με αποτέλεσμα τώρα να λένε ότι είναι τουρκικό έδαφος. Τώρα στη Βουλή είπε το ακριβώς ανάποδο, ότι όποιος βάζει σημαία πρέπει και να την υπερασπίζεται».

Ερωτώμενος σχετικά με την εκτίμησή του για το αν ο Αλέξης Τσίπρας συμφωνεί με την τακτική Καμμένου, σημείωσε: «Δεν υπάρχει τίποτα που να μην είναι συμφωνημένο ανάμεσα στους δύο. Ο Τσίπρας -Καμένος είναι νύχι με κρέας, ταιριάζουν απόλυτα στο κακό και την αναισχυντία. Είναι πολιτική επιλογή του Τσίπρα να είναι μαζί με τον Καμμένο γιατί αισθάνεται πολύ άνετα μαζί του. Ο κυριότερος λόγος είναι ότι ταιριάζουν ψυχολογικά. Είναι αμόρφωτοι, αναίσθητοι χωρίς ντροπή».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης υπογράμμισε ακόμα πως «προφανώς η συνεργασία τους πάει μέχρι τις εκλογές. Θα κάτσουν με τον Καμμένο έως και την τελευταία ημέρα που μπορούν. Την επόμενη ημέρα θα το ξεχάσουν».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider