«Η συνεργασία με τους ΑΝΕΛ τελειώνει με το Μνημόνιο»

Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Η συνεργασία με τους ΑΝΕΛ τελειώνει με το Μνημόνιο»

Το τέλος της συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ μετά το τέλος των Μνημονίων προανήγγειλε ο Στέλιος Κούλογλου.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον ΣΚΑΙ για τη συνεργασία με τους ΑΝΕΛ αναφέρει: «η ιστορική περίοδος που επέβαλε αυτή τη συμφωνία έχει τελειώσει, τελειώνει με το τέλος των μνημονίων».

Ο κ. Κούλογλου τόνισε πως η μόνη λύση ήταν η συμμαχία με τον Πάνο Καμμένο, προκειμένου να σταθεί η κυβέρνηση ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει πως ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είναι «δεξιός με εθνικιστικές τάσεις».

«Τώρα όταν τελειώσουν τα μνημόνια και θα τελειώσουν τον Αύγουστο... θα τελειώσει και η συνεργασία», είπε ο κ. Κούλογλου.

Παράλληλα, ο ευρωβουλευτής αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με το Κίνημα Αλλαγής, αφήνοντας ωστόσο αιχμές για «τομές με το παρελθόν», που πρέπει να κάνει.

«Στην περίπτωση που υπάρχει δυνατότητα κυβερνητικής συνεργασίας, ο ΣΥΡΙΖΑ, θα συγκυβερνήσει με την κεντροαριστερά. Στην Ευρώπη είναι μια συμμαχία... Αριστεράς – Kεντροαριστράς για να επιβάλλουμε νέα ατζέντα κοινωνικής Δικαιοσύνης. Το Κίνημα Αλλαγής θα πρέπει να προχωρήσει τις δικές τους επεξεργασίες, κάνοντας τομές με το παρελθόν. Αλλά νομίζω ότι αυτό είναι το μέλλον», ανέφερε ο Στέλιος Κούλογλου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider