Σαμαράς για Novartis: Σκληρή η ιστορία για τους σκευωρούς

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Σαμαράς για Novartis: Σκληρή η ιστορία για τους σκευωρούς

Επίθεση στην κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει ο πρώην πρωθυπουργός, ΑντώνηςΣαμαράς, με αφορμή την υπόθεση Novartis, χαρακτηρίζοντας τους σκευωρούς και συκοφάντες ενώ υπόσχεται ότι θα λογοδοτήσουν.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Crash, ο κ. Σαμαράς, μετά και τις χθεσινοβραδινές εξελίξεις και την διαφαινόμενη επιστροφή του φακέλου στη δικαιοσύνη, δηλώνει: «...Το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να ρίξουν λάσπη στον ανεμιστήρα. Όχι να διερευνήσουν τι πραγματικά συνέβη. Ε, αυτή η λάσπη θα γυρίσει στα πρόσωπά τους.. Σκληρή θα είναι η ιστορία για τους σκευωρούς και τους συκοφάντες. Θα τους πάω μέχρι τέλους και θα λογοδοτήσουν. Σας το υπόσχομαι».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο Αντώνης Σαμαράς αναφέρεται και στις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις για την ονομασία της πΓΔΜ, λέγοντας ότι θα μπορούσε να υπάρξει «σύνθετο όνομα με γεωγραφικό προσδιορισμό χωρίς αναφορά στη Μακεδονία».

«Φυσικά και ο Τσίπρας δεν κάνει ό,τι έκανε ο Καραμανλής. Ο ίδιος δεν έχει αναφερθεί ρητά σε όνομα με την λέξη “Μακεδονία”. Σύνθετο όνομα με γεωγραφικό προσδιορισμό θα μπορούσε να είναι χωρίς αναφορά στη Μακεδονία... Εγώ τότε είχα δημόσια εκφράσει τη διαφωνία μου να δεχθούμε όνομα με τη λέξη “Μακεδονία”, αλλά είχα αποδεχθεί το erga omnes και την προοπτική αλλαγής του Συντάγματός της», αναφέρει.

Τέλος, αναφέρθηκε στις σχέσεις που διατηρεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και με τον Κώστα Καραμανλή: «Τον Κυριάκο Μητσοτάκη τον στήριξα και τον στηρίζω. Θα βοηθήσω την παράταξη μου με όλες μου τις δυνάμεις, να κερδίσει τις εκλογές και να απαλλαγεί ο τόπος από τον ΣΥΡΙΖΑ! Θα δώσω και εγώ τη μάχη, όχι απλώς για να κερδίσουμε αλλά και για να πάρουμε την αυτοδυναμία. Όπως επίσης μιλάμε και με τον Κώστα Καραμανλή. Και όταν δοθεί η ευκαιρία ανταλλάσσουμε και απόψεις. Η στάση που κρατάει είναι προσωπική του υπόθεση. Δε θα την κρίνω εγώ».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider