Κουβέλης: Είμαστε χώρα ειρηνική, δεν προωθούμε ρήξεις

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κουβέλης: Είμαστε χώρα ειρηνική, δεν προωθούμε ρήξεις

Στην Καλαμάτα βρίσκεται ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Φώτης Κουβέλης, ώστε να πάρει μέρος στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της ιστορικής επετείου της 23ης Μαρτίου του 1821, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση.

Σε δηλώσεις του από εκεί, ο Φώτης Κουβέλης, σημείωσε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στις τεταμένες σχέσεις με την Τουρκία «Είμαστε αποφασισμένοι, συγκροτημένα με ομόνοια, με ενότητα λαού και ενόπλων δυνάμεων να λειτουργήσουμε αποτρεπτικά και να υπερασπιστούμε την εθνική μας κυριαρχία, όπως αυτή ορίζεται από τις διεθνείς συνθήκες και το διεθνές δίκαιο».

Ο Φώτης Κουβέλης, σημείωσε ακόμα πως «σήμερα είναι ημέρα τιμής και ευγνωμοσύνης για τους αγωνιστές της επανάστασης του 1821, τιμής και ευγνωμοσύνης σε εκείνο τον ελληνικό λαό που αποτίναξε την οθωμανική τυραννία».

Παράλληλα, ο Φώτης Κουβέλης τόνισε ότι «σήμερα είναι και ημέρα μνήμης, η οποία προτρέπει σε ενότητα, σε σταθερότητα και στο να μπορούμε να διακηρύσσουμε ότι η χώρα μας είναι χώρα ειρηνική και δεν είναι χώρα που προωθεί τις ρήξεις, ούτε την πολεμική».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider