ΑΝΕΛ: Δεν υπάρχουν σενάρια ρήξης, έχουμε άποψη

Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΑΝΕΛ: Δεν υπάρχουν σενάρια ρήξης, έχουμε άποψη

Τα σενάρια περί ρήγματος μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ διέψευσε, δε, μετά τον Πάνο Καμμένο και η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ Μανταλένα Παπαδοπούλου, μιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες μετά το πέρας της ΚΟ των ΑΝΕΛ.

Η κ. Παπαδοπούλου, πάντως, ξεκαθάρισε ότι υφίσταται η διακριτή θέση των ΑΝΕΛ για το Σκοπιανό, παρά την αποκλιμάκωση της έντασης που υπήρχε. «Δεν συμμετέχουμε στην κυβέρνηση χωρίς άποψη, αλλά έχουμε άποψη και θέση και την διατυπώνουμε», είπε η κ. Παπαδοπούλου, υπονοώντας ότι οι ΑΝΕΛ δεν πρόκειται να υπαναχωρήσουν στο θέμα του Σκοπιανού, ενώ αυτή η τοποθέτηση εκλαμβάνεται και ως διαφορετικό στίγμα για την υπόθεση Σαββίδη και αυτή των δύο στρατιωτικών. Άλλωστε, ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες, παρομοίασε την κράτησή τους με το…Εξπρές του Μεσονυκτίου.

Η κυρία Παπαδοπούλου είπε πως στη συνεδρίαση της ΚΟ συζητήθηκαν οι αντιπαραθέσεις των βουλευτών των ΑΝΕΛ με αυτούς του ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε «όταν υπάρχει συμφωνία σε επίπεδο κορυφής, μπορεί να τραβηχτούν κάποια αυτιά».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider