Τζανακόπουλος εναντίον Σχοινά για την ευρωπαϊκή συγχρηματοδότηση έργων

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τζανακόπουλος εναντίον Σχοινά για την ευρωπαϊκή συγχρηματοδότηση έργων

Σε διαδικτυακό διάλογο μεταξύ του Έλληνα κυβερνητικού εκπροσώπου και του εκπροσώπου της Κομισιόν, μετατράπηκε η αρχική δημοσίευση του Μαργαρίτη Σχοινά, ο οποίος φάνηκε να επιτίθεται στην ελληνική κυβέρνηση για αποσιώπηση της ευρωπαϊκής συγχρηματοδότησης στο έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης των Κυκλάδων με την ηπειρωτική Ελλάδα.

Το tweet του εκπροσώπου της Κομισιόν, σχολίασε με τη σειρά του ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, παραπέμποντας στα λόγια του πρωθυπουργού «το έργο που εγκαινιάζουμε σήμερα έχει συνολικό προϋπολογισμό 245 εκατ. Ευρώ & πραγματοποιήθηκε με συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της ΕΕ & με τη χρηματοδοτική στήριξη της ΕΤΕ».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μάλιστα σχολίαζε σε νέο tweet, πως ο Μαργαρίτης Σχοινάς θα έπρεπε να είναι λίγο πιο προσεκτικός και να διαβάζει τις ομιλίες τις οποίες στη συνέχεια σχολιάζει μέσω twitter. Η συγκεκριμένη ανάρτηση (όπως και η πρώτη του κ. Σχοινά) κοινοποιούνταν μάλιστα και στην Κορίνα Κρετσού.

Θέλοντας να κλείσει το θέμα, ο εκπρόσωπος της Κομισιόν, απάντησε στον Δημήτρη Τζανακόπουλο, πως η αναφορά έγινε όχι στην ομιλία του πρωθυπουργού, αλλά στην κάλυψη της εκδήλωσης.

«Η αναφορά στην κάλυψη - και όχι στην ομιλία του ΠΘ - των εγκαινίων ήταν σαφής. Η σύγκριση με τα περσινά εγκαίνια των διορύγων στα Τεμπη με τη παρουσία της Επιτρόπου @CorinaCretuEU και την δέουσα προβολή της ΕΕ ακόμη σαφέστερη».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider