Μπακογιάννη για Καμμένο: Με αφήνει αδιάφορη η χυδαιολογία

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μπακογιάννη για Καμμένο: Με αφήνει αδιάφορη η χυδαιολογία

Ιδιαίτερα δηκτική ήταν η απάντηση της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρας Μπακογιάννη, στην επίθεση που δέχτηκε από τον Πάνο Καμμένο, αμέσως μετά την αθώωση του τελευταίου από Πλημμελειοδικείο της Θεσσαλονίκης, για την υπόθεση Πάχτα.

«Η χυδαιολογία και ο αλήτικος τρόπος με τον οποίο πολιτεύεται ο κ. Καμμένος με αφήνει παγερά αδιάφορη, διότι μου είναι γνωστός (σε λίγο θα τον μάθουν και οι σύντροφοί του στο ΣΥΡΙΖΑ). Όμως το πρόβλημα είναι ότι ο κ. Καμμένος είναι επικίνδυνος για τη χώρα» έγραψε η Ντόρα Μπακογιάννη στον λογαριασμό της στο twitter.

Νωρίτερα, έξω από τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, ο Πάνος Καμμένος, ερωτώμενος για τον Ιβάν Σαββίδη, είχε δηλώσει: «Η κα Μπακογιάννη, η υπασπίστρια του κ. Χριστοφοράκου, που όπου υπάρχει offshore, η οικογένειά του είναι από πίσω, μιλάει για τον Σαββίδη. Η πρώτη τροπολογία με το θέμα της ΣΕΚΑΠ και την παράκληση να αγοράσει την ΣΕΚΑΠ, την έκανε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Δεν μπορούμε να ποδοσφαιροποιήσουμε την πολιτική ή να πολιτικοποιήσουμε το ποδόσφαιρο»

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider