Αλιβιζάτος: Το Κίνημα θέλει μεταρρυθμίσεις, ο ΣΥΡΙΖΑ τις κάνει με το ζόρι

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αλιβιζάτος: Το Κίνημα θέλει μεταρρυθμίσεις, ο ΣΥΡΙΖΑ τις κάνει με το ζόρι

«Η διαφορά του Κινήματος Αλλαγής είναι ότι θέλει τις μεταρρυθμίσεις, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ τις κάνει χωρίς να τις θέλει και η ΝΔ είναι διστακτική» υπογράμμισε κατά την ομιλία του στο ιδρυτικό συνέδριο του Κινήματος, ο Νίκος Αλιβιζάτος.

Στη συνέχεια επέκρινε τον ΣΥΡΙΖΑ για την ανοχή του στα φαινόμενα βάρβαρης βίας στα πανεπιστήμια και σημείωσε ότι «εμείς μπορούμε χωρίς βία να αποκαταστήσουμε την κατάσταση».

«Ο κ. Παπαγγελόπουλος έφτιαξε το σκάνδαλο της NOVARTIS από την αρχή και η κ. Θάνου έγινε αμέσως νομική σύμβουλος του πρωθυπουργού. Πρωτόγνωρα πράγματα στη δικαιοσύνη. Μπορεί να προέρχονται από τη δεξιά αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ το ανέχεται», συνέχισε επιτιθέμενος στον Αλέξη Τσίπρα και τους χειρισμούς της κυβέρνησης στην υπόθεση Novartis.

Ο Νίκος Αλιβιζάτος, που ηγήθηκε της διαδικασίας συγκρότησης του νέου φορέα, ευχαρίστησε τη Φώφη Γεννηματά και το Σταύρο Θεοδωράκη και τους υπόλοιπους υποψηφίους για τη θετική συμβολή τους.

«Κάναμε καλή δουλειά και ο κόσμος το επιβεβαίωσε. Δείξαμε τόλμη στα πρόσωπα και πρωτοτυπία στην εφαρμογή της τεχνολογίας» ανέφερε και τόνισε ότι αν και κατανοεί τις δυσκολίες, θα μπορούσε έστω το 1/3 των μελών της νέας Κεντρικής Επιτροπής να εκλεγεί.

Τέλος, για την προοπτική του Κινήματος Αλλαγής, ο κ. Αλιβιζάτος είπε ότι «πρέπει να προχωρήσουμε χτίζοντας ο ένας πάνω στον άλλο».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider