Κουτρουμάνης για Novartis: Δεν έχω σχέση με την υπόθεση

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κουτρουμάνης για Novartis: Δεν έχω σχέση με την υπόθεση

Πως είναι απόλυτα καθαρός και δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση Novartis, ισχυρίστηκε ο πρώην υπουργός Εργασίας του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Κουτρουμάνης, στην ομιλία του στη Βουλή στη συζήτηση για τη συγκρότηση προκαταρκτικής επιτροπής εξέτασης για την υπόθεση Novartis.

«Είμαι απόλυτα καθαρός. Ουδεμία σχέση έχω με το συγκεκριμένο σκάνδαλο» σημείωσε ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της τρικομματικής υπό τον Λουκά Παπαδήμο.

Παράλληλα σχολίασε το κλίμα και τους χειρισμούς της κυβέρνησης, τονίζοντας «Δεν είμαστε σε κανονικές συνθήκες. Δεν υφίσταται τεκμήριο αθωότητας όταν υπουργοί μιλούν για το μεγαλύτερο σκάνδαλο».

Ο Γιώργος Κουτρουμάνης, αναφέρθηκε στη δράση του, πριν την υπουργοποίησή του, τονίζοντας «Τουλάχιστον από το 2000 ως το 2009 που ανέλαβα καθήκοντα, με γραπτά κείμενα και παρεμβάσεις είχα αναδείξει τα μεγάλα προβλήματα, είχα μιλήσει για τη λεηλασία των πόρων των ταμείων, είχα μιλήσει για όλες τις μεθόδους που χρησιμοποιούσαν οι φαρμακευτικές και για την καθοδηγούμενη συνταγογράφηση».

Επιστρέφοντας στα της υπουργικής του θητείας τόνισε ότι «Άσκησα τα καθήκοντά μου υποδειγματικά με γνώμονα μόνο το δημόσιο συμφέρον. Ότι έχω κάνει στη ζωή μου το έχω κάνει με σκληρή δουλειά. Ποτέ δεν μπήκα στον πειρασμό για παράνομες πράξεις. Έχω βγει και χρεωμένος από την πολιτική. Ποτέ δε συνάντησα ποτέ κανέναν από την εταιρεία. Ο Φρουζής ήρθε ως πρόεδρος του ΣΦΕ στο υπουργείο. Ποτέ κατά μόνας, ποτέ δεν είχα επικοινωνία μαζί του».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider