Ο Παπαδημούλης διαψεύδει δημοσίευμα για την θέση του στο Σκοπιανό

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ο Παπαδημούλης διαψεύδει δημοσίευμα για την θέση του στο Σκοπιανό

«Ψευδές, προκλητικό και συκοφαντικό δημοσίευμα που παραποιεί σκοπίμως όσα είπα σε συνέντευξη μου στο ραδιόφωνο "Παραπολιτικά fm", στις 21 Ιανουαρίου για το ονοματολογικό της πΓΔΜ», χαρακτηρίζει ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης κείμενο που έχει αναρτηθεί σε πόρταλ.

Ο συντάκτης του κειμένου ισχυρίζεται ότι «ο κ. Παπαδημούλης εξέφρασε την άποψη να μοιραστούμε τα λιμάνια της Θεσσαλονίκης και της Καβάλας με τους Σκοπιανούς», ενώ, όπως προκύπτει από το απομαγνητοφωνημένο κείμενο της συνέντευξης, σύμφωνα με ανακοίνωση του αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, είχε πει: «Τα λιμάνια της Θεσσαλονίκης, της Καβάλας και της Αλεξανδρούπολης είναι δικά μας λιμάνια, ελληνικά, αλλά μπορούν να γίνουν λιμάνια μέσα από τα οποία θα διακινούνται προϊόντα όλων των βαλκανικών χωρών. Η Εγνατία είναι ένας ελληνικός δρόμος, αλλά μπορεί να γίνει δρόμος μέσα από τον οποίο να διακινούνται προϊόντα όλων των βαλκανικών οικονομιών. Ο ΤΑΡ είναι ένας αγωγός φυσικού αερίου, ο οποίος θα περάσει κατά κύριο λόγο από την Ελλάδα».

«Προκλητικό, απολύτως ψευδές και συκοφαντικό δημοσίευμα για δήθεν θέση μου για Μακεδονικό. Η κατασκευή ανυπόστατων δηλώσεων και ακροδεξιών fake news από μια ιστοσελίδα, είναι ενέργεια προφανώς δόλια και εσκεμμένη. Διατηρώ το δικαίωμα να κινηθώ νομικά κατά των συκοφαντών», έγραψε για το δημοσίευμα ο κ. Παπαδημούλης σε ανάρτηση του στο Τwitter.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider