Συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

Συνεδριάζει σήμερα Παρασκευή 19 και αύριο Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018 η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ στο «Wyndham Grand Hotel» (Πλατεία Καραϊσκάκη) με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις και τον χεδιασμό πρωτοβουλιών και δράσεων για την επόμενη περίοδο.

Οι εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής θα ανοίξουν το απόγευμα της Παρασκευής στις 6 το απόγευμα με ομιλία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα και θα διακοπούν στις 9 το βράδυ για να συνεχιστούν το Σάββατο, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ. Κατά τη διάρκεια των εργασιών της ΚΕ θα πραγματοποιηθεί η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του ΣΥΡΙΖΑ.

Την συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ θα απασχολήσουν οι πολιτικές εξελίξεις αλλά και ο σχεδιασμός του κόμματος και οι δράσεις της επόμενης μέρας. Με το βλέμμα στο τέλος του μνημονίου τον Αύγουστο του 2018, στο επίκεντρο θα βρεθούν και οι εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις για την ονομασία της ΠΓΔΜ.

«Με τη σημερινή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής ευελπιστώ ότι θα γίνει μία γόνιμη συζήτηση για την προετοιμασία, το επόμενο διάστημα, της καθαρής εξόδου από την σκληρή επιτροπεία» τονίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της Κ.Ε. Σταύρος Αραχωβίτης στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και προσθέτει πως «αναγκαστήκαμε να βαδίσουμε ένα δρόμο που δεν ήταν η επιλογή μας. Ωστόσο καταφέραμε να κρατήσουμε όρθια την κοινωνία και ταυτόχρονα να αποκαταστήσουμε την αξιοπιστία της χώρας στο Διεθνές πεδίο. Η χώρα χρειάζεται πιο γρήγορα και πιο αποφασιστικά Βήματα από μας. Έχουμε υποχρέωση να την ωθήσουμε σε μία αναπτυξιακή τροχιά με συνθήκες δίκαιης ανάπτυξης προς όφελος των εργαζομένων και της κοινωνίας».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.