Καραμανλής: Η ΝΔ θα πρωταγωνιστήσει στην Ελλάδα του αύριο

Γιώργος Ευγενίδης
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Καραμανλής: Η ΝΔ θα πρωταγωνιστήσει στην Ελλάδα του αύριο

Μήνυμα ενότητας, αλλά υπέρ της ανάγκης ισχυροποίησης της ΝΔ για να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ελλάδα του αύριο εξέπεμψε ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Κώστας Καραμανλής.

«Η παράταξή μας προχωρά στο συνέδριό της που έχει ξεχωριστή σημασία. Γιατί, σ’ αυτό το συνέδριο η ΝΔ θα αναδείξει το σχέδιό της για την ανάταξη της χώρας μας.

Με προτεραιότητες τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις, με πρώτη τη Συνταγματική Αναθεώρηση, τις επενδύσεις, τις νέες θέσεις εργασίας, την κοιννωική συνοχή, τη στήριξη εκείνων που έχουν πληγεί περισσότερο από την κρίση. Όπως πολλές φορές στην ιστορίας της, η παράταξή μας θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο για την Ελλάδα του αύριο. Γι’ αυτό και πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο ισχυρή.

Και αυτό είναι στο χέρι όλων μας», υπογράμμισε ο κ. Καραμανλής, προσερχόμενος στο συνέδριο της ΝΔ που ξεκινά στο Metropolitan Expo. Είναι μια από τις σπάνιες πολιτικές παρεμβάσεις του πρώην πρωθυπουργού, πλην όμως έχει ιδιαίτερη αξία σε μια περίοδο που αναμένεται η πύκνωση των πολιτικών εξελίξεων. Η σαφής υπέρ της ΝΔ θέση του κ. Καραμανλή, δε, ερμηνεύεται και ως σαφής απάντηση σε πλείστα όσα σενάρια που διακινούνται παρασκηνιακά.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider