Συνάντηση Γεννηματά - Θεοδωράκη την Τρίτη

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Συνάντηση Γεννηματά - Θεοδωράκη την Τρίτη

Συνάντηση με το Σταύρο Θεοδωράκη θα έχει το μεσημέρι της Τρίτης στο γραφείο της στη Βουλή η Φώφη Γεννηματά, όπου θα συζητηθούν για πρώτη φορά από κοντά οι προτάσεις που έχει καταθέσει η επικεφαλής του νέου πολιτικού φορέα που συστήνεται στον προοδευτικό χώρο. Όπως έγραφε νωρίτερα το reader.gr η κυρία Γεννηματά έχει θέσει υπόψιν του κ. Θεοδωράκη μια σειρά από προτάσεις που προβλέπουν πρώτον, την συγκρότηση ενιαίου πολιτικού κέντρου που θα θέσει τις βάσεις για την πορεία προς το ιδρυτικό συνέδριο του νέου φορέα. Εκεί αναμένεται να συμμετάσχουν οι βασικοί υποψήφιοι για την για την ηγεσία καθώς και αρχηγοί κομμάτων κινήσεων που μπορεί να μην έθεσαν υποψηφιότητα αλλά θα έχουν συμμετοχή στο εγχείρημα (όπως οι κκ. Παπανδρέου και Θεοχαρόπουλος).

Δεύτερον το σχηματισμό μιας κεντρικής οργανωτικής επιτροπής που θα τρέξει τις διαδικασίες για το ιδρυτικό συνέδριο και τρίτον, τη συνέχιση της καλής συνεργασίας και συντονισμού των κοινοβουλευτικών ομάδων, της ΔΗΣΥ και του Ποταμιού ώστε να τηρούν ενιαία στάση σε κρίσιμα νομοσχέδια της Βουλής.

Η συνεννόηση μεταξύ των κοινοβουλευτικών στελεχών έχει ήδη ξεκινήσει και αφορά τόσο στη συζήτηση για το κοινωνικό μέρισμα όσο και στο νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες, κάτι που πριν από μερικούς μήνες θεωρείτο «αδιανόητο», όπως έλεγε στο reader.gr κορυφαίο στέλεχος της Χαριλάου Τρικούπη.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider