Τέλος στην κόντρα κυβέρνησης - ΝΔ με παρέμβαση Μητσοτάκη

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τέλος στην κόντρα κυβέρνησης - ΝΔ με παρέμβαση Μητσοτάκη

Από το 6ο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έβαλε τέλος στην αντιπαράθεση που είχε ανοίξει μεταξύ Μαξίμου και Πειραιώς σχετικά με την αναβολή της συνεδρίασης στη Βουλή για το θέμα που έχει προκύψει με τον Πάνο Καμμένο και την πώληση στρατιωτικού υλικού στη Σαουδική Αραβία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε πως «μετά από 17 μέρες εμφανίστηκε επιτέλους ο κ. Τσίπρας για να καλύψει τον κυβερνητικό του εταίρο στην υπόθεση της πώλησης στρατιωτικού υλικού» προσθέτοντας πως «η παρουσία του κ. Τσίπρα στη Βουλή είναι καλοδεχούμενη».

Όπως είπε μάλιστα για τον πρωθυπουργό, «αφού αισθάνθηκε τέτοια ανάγκη να καλύψει τον κυβερνητικό του εταίρο θα τον περιμένουμε να απολογηθεί και αυτός για μια σκοτεινή υπόθεση».

Ο κ. Μητσοτάκης επεσήμανε πως «όπως είχε πει ο κ. Καμμένος, μαζί με τον κ. Τσίπρα θα πάμε μέχρι το τέλος σφιχταγκαλιασμένοι. Το τέλος δεν αργεί…» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ.

Η κόντρα κυβέρνησης - ΝΔ

Μπαλάκι του πινγκ πόνγκ, θυμίζουν οι χαρακτηρισμοί με αφορμή την αναβληθείσα συζήτηση για τον Πάνο Καμμένο στη Βουλή, μεταξύ Μαξίμου και Πειραιώς.

Θρασύδειλο χαρακτήριζαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, σχετικά με την επιμονή η συζήτηση στη Βουλή να γίνει την Πέμπτη παρά τη δεδομένη απουσία του πρωθυπουργού.

Τον χαρακτηρισμό επέστρεφε στην κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία, μιλώντας παράλληλα για απάτες και αυταπάτες της κυβέρνησης. Οι πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, τόνιζαν πως «Το να ρίχνεις λάσπη για ανύπαρκτα σκάνδαλα μήπως και αλλάξεις τη συζήτηση από τις offshore σε παραδείσιες νήσους, είναι θράσος. Το να μη δέχεσαι τη μετάθεση της συζήτησης στη Βουλή, μη τυχόν και αντιμετωπίσεις τον Πρωθυπουργό, είναι δειλία. Ο συνδυασμός των δύο είναι το επίθετο που χαρακτηρίζει τον κ. Μητσοτάκη: Θρασύδειλος».

Η Νέα Δημοκρατία απάντησε: «Θρασύδειλοι είναι αυτοί που κρύβονται πίσω από non paper και έχουν εξαπατήσει τους πολίτες με τις κατά συρροή απάτες και αυταπάτες τους».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider