Ανδρουλάκης: Να κρατήσουμε αναμμένη τη φλόγα της ελπίδας

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ανδρουλάκης: Να κρατήσουμε αναμμένη τη φλόγα της ελπίδας

Στο Ηράκλειο Κρήτης ψήφισε ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος για την ηγεσία της δημοκρατικής Παράταξης, Νίκος Ανδρουλάκης.

Σε δηλώσεις του ο κ. Ανδρουλάκης υπογράμμισε ότι η φλόγα της ελπίδας που άναψε την προηγούμενη Κυριακή πρέπει να μην σβήσει.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης για τα θύματα σε τροχαία, καθώς η Κρήτη θρηνεί κάθε χρόνο πολλούς πολίτες που χάνουν τη ζωή τους στους δρόμους.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Την προηγούμενη Κυριακή, ο ηθικός κόσμος της χώρας άναψε μια φλόγα ελπίδας. Εύχομαι, με τη μαζική συμμετοχή του και την επιλογή του, αυτή η φλόγα ελπίδας να μην σβήσει. Για το καλό της παράταξης, αλλά πάνω απ’ όλα για το καλό της πατρίδας. Θέλω, επίσης, να υπογραμμίσω ότι σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων. Πρέπει όλες αυτές οι στρεβλώσεις του κράτους μας, που άλλα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουν αντιμετωπίσει, να είναι στο επίκεντρο των θέσεών μας, των απόψεών μας και των καθηκόντων μας. Για να σταματήσουμε να έχουμε εκατοντάδες θύματα κάθε χρόνο στη χώρα μας».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.