Αθανασίου: Η κυβέρνηση επενδύει στη σύγκρουση με τη Δικαιοσύνη

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αθανασίου: Η κυβέρνηση επενδύει στη σύγκρουση με τη Δικαιοσύνη

«Η Κυβέρνηση εδώ και μήνες επενδύει στη σύγκρουσή της με την ελληνική Δικαιοσύνη», δηλώνει μιλώντας στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, βουλευτής Λέσβου και αναπληρωτής τομεάρχης Ναυτιλίας της ΝΔ, Χαράλαμπος Αθανασίου.

Και προσθέτει: «Kάποιους τους βολεύει να παρουσιάζουν τους δικαστές σαν εχθρούς». Αναφερόμενος στις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Παπαγγελόπουλου (ότι η απόφαση του ΣτΕ για το πόθεν έσχες των δικαστών είναι λάθος και έγκλημα) απαντά, μέσω του Πρακτορείου, ότι ο αναπληρωτής υπουργός «θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός και υπεύθυνος».

Παράλληλα, μέσω της συνέντευξής του στο ΑΠΕ/ΜΠΕ, ο κ. Αθανασίου επιχειρηματολογεί ότι η ΝΔ υπερψηφίζουμε το κοινωνικό μέρισμα «όχι γιατί συμφωνούμε με αυτό, αλλά ως ένδειξη αναγνώρισης και τιμής των θυσιών που υφίσταται ο Ελληνικός Λαός και ως ελάχιστη ανακούφισή του».

Ταυτόχρονα ο κ. Αθανασίου αναφέρεται στο πρόσφατο νομοσχέδιο που κατέθεσε ο κ. Κουρουμπλής στην Βουλή και λέει ότι «πρόκειται για ένα τυπικό νομοσχέδιο -«σκούπα» που βρίθει παλαιοκομματικών λογικών και εξυπηρετήσεων ενώ στερείται συνοχής».

Στη συνέντευξή του στο ΑΠΕ/ΜΠΕ σχολιάζει, τέλος, το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου στις εκλογές της κεντροαριστεράς λέγοντας ότι «φανέρωσε ότι επικράτησαν οι παλαιοκομματικές αντιλήψεις που δεν προσκομίζουν κάτι νέο στην πολιτική».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider