Αιχμές Σχοινά για όσους υπονομεύουν την Κομισιόν

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αιχμές Σχοινά για όσους υπονομεύουν την Κομισιόν

Τα όσα φέρεται να είπε ο επικεφαλής της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ, σε συνέντευξή του στον γερμανικό Τύπο για τη Βρετανίδα πρωθυπουργό Τερέζα Μέι, διέψευσε ο εκπρόσωπος της Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς.

Ο Έλληνας εκπρόσωπος, κληθείς να σχολιάσει τα περί “αγχωμένης, μεγαλχολικής και αποκαρδιωμένης” Μέι, που φέρεται να είπε ο Γιουνκέρ, διέψευσε κατηγορηματικά πως ο πρόεδρος της Επιτροπής χρησιμοποίησε αυτές τις λέξεις ή οτιδήποτε σχετικό.

Όπως είπε μάλιστα σε αυστηρό ύφος «Κανονικά δεν σχολιάζουμε διαρροές, αλλά σήμερα θα το κάνω», προσθέτοντας: «Κάποιοι μάς στοχοποιούν, προκειμένου να εξυπηρετήσουν την πολιτική τους ατζέντα, ή τις πολιτικές τους προτεραιότητες ή ακόμη και να υπονομεύσουν τη διαπραγματευτική μας θέση».

«Θα το εκτιμούσαμε εάν αυτοί οι άνθρωποι μας άφηναν ήσυχους. Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε και καθόλου χρόνο για κουτσομπολιό» συνέχισε ο κ. Σχοινάς και υπογράμμισε ότι ο κ. Γιούνκερ «δε χρησιμοποίησε ποτέ τις λέξεις αυτές που του αποδίδονται και δεν είπε ποτέ τίποτα σχετικό».

Τέλος, επανέλαβε ότι η στάση της Επιτροπής δεν είναι «τιμωρητική» απέναντι στο Brexit, αλλά εργάζεται για μία «δίκαιη συμφωνία».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider