Καμίνης: Η χώρα χρειάζεται επενδυτικό σοκ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Καμίνης: Η χώρα χρειάζεται επενδυτικό σοκ

Την ιστορική ευθύνη που έχουμε απέναντι στις επόμενες γενιές για να γίνουν βαθιές τομές σε όλους του τομείς στην χώρα μας επεσήμανε κατά την ομιλία του στη Ρόδο σήμερα το βράδυ ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης,επισημαίνοντας παράλληλα την ανάγκη για μια μεγάλη και διευρυμένη παράταξη που θα μπορέσει να ηγηθεί σε αυτή την προσπάθεια.

Ο κ. Καμίνης, στην ομιλία του, υπογράμμισε ότι όσοι είναι υποψήφιοι για την ηγεσία του νέου φορέα του Κέντρου θα πρέπει να δεσμευτούν ότι θα παραμείνουν σε αυτόν αν δεν εκλεγούν, πράγμα για το οποίο ο ίδιος τόνισε ότι δεσμεύεται πως θα το πράξει.

Εξέφρασε επίσης την ανησυχία του για το γεγονός ότι συνεχίζεται η μετανάστευση των νέων από την Ελλάδα, επισημαίνονταν ότι το ζήτημα αυτό είναι ένα από τα βασικά θέματα που προκύπτουν από την περιοδεία που πραγματοποιεί σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Αρκετές φορές στην διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Καμίνης επέκρινε την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην εχθρική του στάση προς τους επενδυτές και στις ιδεοληψίες που υπάρχουν.

«Η χώρα χρειάζεται πολύ γρήγορα ένα επενδυτικό σοκ και ταχύτατες μεταρρυθμίσεις» τόνισε ο κ. Καμίνης αναφερόμενος επίσης στην ανάγκη να υπάρξει σταθερό φορολογικό σύστημα.

Μετά την ομιλία του ακολούθησε συζήτηση με τους παραβρισκόμενους, για τα ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας αλλά κυρίως για τον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς επισημαίνοντας την ανάγκη να υπάρξει συμμετοχή στις προγραμματισμένες εκλογικές διαδικασίες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider