Παππάς: Κάποια ΜΜΕ σκόπιμα υποβάθμισαν το ταξίδι Τσίπρα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Παππάς: Κάποια ΜΜΕ σκόπιμα υποβάθμισαν το ταξίδι Τσίπρα

«Βεβαίως συγκρατημένη μεν, αλλά αισιοδοξία δε. Τα θετικά τα καταγράφουμε, τα περιμένουμε και βήμα - βήμα τα εκτιμούμε». Αυτό δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, αποτιμώντας το ταξίδι του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Αμερική και τις συνομιλίες που είχε με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και άλλους Αμερικανούς παράγοντες.

Παράλληλα, ο κ. Παππάς επιτέθηκε σε ορισμένα μέσα ενημέρωσης, αφήνοντας αιχμές ότι προσπάθησαν σκόπιμα να υποβαθμίσουν την επίσκεψη και τις επαφές που είχε ο πρωθυπουργός στις ΗΠΑ.

«Αν κάποιος είδε ένα ορισμένο κανάλι και δεν είχε αλλάξει να δει άλλο, θα νόμιζε ότι υπάρχει μόνο επιδημία χολέρας και δεν υπάρχει καμία επίσκεψη του πρωθυπουργού στις Ηνωμένες Πολιτείες. Πρέπει το σύνολο του πολιτικού κόσμους να αποδοκιμάσει τέτοια φαινόμενα και απάτες» ανέφερε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής.

Νωρίτερα, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Δημήτρης Κρεμαστινός συνέστησε στη κυβέρνηση να είναι «πολύ συγκρατημένα αισιόδοξη», καθώς, όπως είπε, «δυστυχώς η ιστορία έχει αποδείξει ότι οι μεγάλες δυνάμεις κανονίζουν τις σχέσεις τους με τους μικρότερους αποκλειστικά και μόνο με βάση τα συμφέροντά τους».

Από την πλευρά του, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος έκανε λόγο «για ψέμα πάνω στο ψέμα» σε ότι αφορά τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης για τη νέα συμφωνία του εξοπλιστικού προγράμματος και τα αντισταθμιστικά.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider