Ανδρουλάκης: Ο Τσίπρας ικετεύει τώρα για την παραμονή του ΔΝΤ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ανδρουλάκης: Ο Τσίπρας ικετεύει τώρα για την παραμονή του ΔΝΤ

«Μόλις σε 10 μήνες οι ανόητοι τεχνοκράτες του ΔΝΤ μεταμορφώθηκαν για τον πρωθυπουργό σε "μουσική στ' αυτιά του" και τώρα ικετεύει για την παραμονή του Ταμείου», δήλωσε ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης, αναφερόμενος στις δηλώσεις του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα σχετικά με τη στάση του ΔΝΤ για το ζήτημα του χρέους και την ολοκλήρωση του τρίτου μνημονίου.

«Αλέξης Τσίπρας - Δεκέμβριος του 2016 για το ΔΝΤ: "Κάποιοι ανόητοι τεχνοκράτες μας λένε ότι το λάθος είναι το σωστό". Αλέξης Τσίπρας - Οκτώβριος του 2017 μετά τη συνάντηση με Κρ. Λαγκάρντ: "Χαίρομαι που το ΔΝΤ δηλώνει ότι θα αλλάξει κατεύθυνση, δεν απαιτεί νέα μέτρα και επιμένει στην ελάφρυνση χρέους. Ακούστηκε σαν μουσική στα αυτιά μου όταν το είπε η κ. Λαγκάρντ. Μόλις σε 10 μήνες οι ανόητοι τεχνοκράτες του ΔΝΤ μεταμορφώθηκαν για τον πρωθυπουργό σε "μουσική στ' αυτιά του" και τώρα ικετεύει για την παραμονή του Ταμείου», σχολίασε ο κ. Ανδρουλάκης.

Κατέληξε λέγοντας ότι δεν μπορούν να πληρώνουν οι Έλληνες πολίτες τις παλινωδίες και τις ιδεοληψίες του πρωθυπουργού και των υπουργών του.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider