Γεννηματά: Δέχτηκα bullying για την ταυτότητα φύλου

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Γεννηματά: Δέχτηκα bullying για την ταυτότητα φύλου

«Δέχτηκα bullying» για την ταυτότητα φύλου, υποστήριξε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά.

Μιλώντας στο ΣΚΑΙ η κ. Γεννηματά αναφέρθηκε στην κριτική που δέχτηκε για την απουσία της από την ψηφοφορία του νομοσχεδίου για την ταυτότητα φύλου λέγοντας: «Δεν θα κρίνω κανέναν συνυποψήφιο, με ενδιαφέρει η ενότητα του χώρου» και υποστήριξε πως δέχτηκε bullying από αριστερά και δεξιά και ανέφερε χαρακτηριστικά πρωτοσέλιδα εφημερίδων που στηρίζουν την κυβέρνηση ή την αξιωματική αντιπολίτευση.

Σχετικά με τις αντιδράσεις κυβερνητικών στελεχών για την υπόθεση της Ηριάννας τόνισε: «Έχουμε δει παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη, ακόμη και οδηγίες, ο πρωθυπουργός ο ίδιος είχε προαναγγείλει απόφαση του ΣτΕ». «Είναι η τακτική της κυβέρνησης γιατί δεν έχει αποτελέσματα και στήνει ένα καθεστώς» προσέθεσε.

«Δε φοβάμαι κανέναν, δε δίνω μία μάχη για να τη χάσω», απάντησε η κυρία Γεννηματά σε ερώτημα για τις προθέσεις της αν χάσει τις εκλογές στην Κεντροαριστερά. Τάχθηκε υπέρ του νέου και ενιαίου φορέα, αλλά ξεκαθάρισε πως στις ερχόμενες εκλογές ο «ήλιος θα υπάρχει δίπλα στο νέο σήμα». «Εγγυώμαι την ενότητα, το κάθε κόμμα θα αποφασίσει το μέλλον του, το ΠΑΣΟΚ πρωτοστατεί στην προσπάθεια ενοποίησης» προσέθεσε.

«Οι συσχετισμοί θα αλλάξουν, σε κάθε περίπτωση η χώρα όμως η χώρα χρειάζεται συνεργασίες και μετά τις εκλογές θα πρέπει να δούμε τα κοινά μας σημεία» απάντησε σε ερώτηση για την επόμενη μέρα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider