Ραγκούσης: Το «συμφωνώ, αλλά καταψηφίζω» δεν υπάρχει

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ραγκούσης: Το «συμφωνώ, αλλά καταψηφίζω» δεν υπάρχει

Kριτική στη ΔΗΣΥ άσκησε ο Γιάννης Ραγκούσης με αφορμή την απόφασή της να μην την τροπολογία για την ενσωμάτωση της απόφασης του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για το σωματείο «Τουρκική Ένωση Ξάνθης» με την οποία διαφωνούν οι ΑΝΕΛ.

«Το "διαφωνώ και γι' αυτό καταψηφίζω" υπάρχει. Το "συμφωνώ και γι' αυτό υπερψηφίζω" επίσης υπάρχει», ανέφερε στη Νέα Σελίδα και πρόσθεσε: «Το "συμφωνώ, αλλά καταψηφίζω" δεν υπάρχει. Δεν είναι σωστό, δεν είναι θεμιτό. Δεν είναι σύγχρονο, δεν είναι προοδευτικό».

Κατά τον κ. Ραγκούση, «δεν μπορεί να είναι υπεράνω της ανάγκης για την επίλυση των προβλημάτων των πολιτών το τι έκανε ή δεν έκανε ο ακραία δεξιός Πάνος Καμμένος».

Όπως ανέφερε, «η εποχή έχει αλλάξει και γι' αυτό μόνο νέες πολιτικές αντιλήψεις μπορούν να ανταποκριθούν στα νέα δεδομένα. Τα υπόλοιπα αφορούν σε μια πολιτική περίοδο που εκπνέει, μια πολιτική περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας οι πολίτες γύρισαν την πλάτη τους».

Ο υποψήφιος επικεφαλής το νέου φορέα της Κεντροαριστεράς υποστήριξε πως «σε κάθε περίπτωση το "συμφωνώ και υπερψηφίζω" δεν σημαίνει ούτε συνεπάγεται "συγκυβερνώ"».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider