Γεννηματά: Έχουμε σχέδιο για μεγάλη, προοδευτική παράταξη

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Γεννηματά: Έχουμε σχέδιο για μεγάλη, προοδευτική παράταξη

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και υποψήφια για την ηγεσία του νέου ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς, Φώφη Γεννηματά συναντήθηκε με αυτοδιοικητικά στελέχη της Δυτικής Αθήνας στο Ίλιον.

«Η αυτοδιοίκηση μπορεί και πρέπει να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας της χώρας για την ανασυγκρότηση, την ανάπτυξη και την κοινωνική προστασία», είπε μεταξύ άλλων η κ. Γεννηματά στη συζήτηση στο δημαρχείο Ιλίου. Αναφερόμενη στο στόχο για την αναγέννηση της Κεντροαριστεράς, η Φώφη Γεννηματά δήλωσε: «Είμαστε εδώ δυνατοί, με ενθουσιασμό, όρεξη, σχέδιο για να τη μεγάλη προοδευτική δημοκρατική παράταξη. Την παράταξη που ένωσε και θα ενώσει ξανά τους Έλληνες δίνοντας προοπτική στη νέα γενιά».

Στη συνάντηση εκτός από το δήμαρχο Ιλίου κ. Ζενέτο παρευρέθηκαν οι: Καπλάνης Γιώργος δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας, Σπηλιόπουλος Πάνος, πρώην δήμαρχος Αιγάλεω, Δημητρακόπουλος Θεόδωρος, πρώην δήμαρχος Περιστερίου, Γιωργάκης Θεόδωρος πρώην δήμαρχος Ηλιούπολης, Σπηλιόπουλος Κώστας, πρώην δήμαρχος Χαϊδαρίου, Μπιτούνης Παναγιώτης, πρώην πρόεδρος ΑΣΔΑ, Κουκουβίνος Δημήτρης, πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου, Κουντούρης Αντώνης, πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Βαρβάρας και δεκάδες ακόμη στελέχη της αυτοδιοίκησης, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider