ΠΑΣΟΚ: Το βήμα της ΔΕΘ δεν ταιριάζει στον κ. Τσίπρα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΠΑΣΟΚ: Το βήμα της ΔΕΘ δεν ταιριάζει στον κ. Τσίπρα

«Ούτε τρεις μέρες δεν άντεξαν όλα όσα είπε από το βήμα της ΔΕΘ ο κ. Τσίπρας το Σαββατοκύριακο», αναφέρει το ΠΑΣΟΚ σχολιάζοντας την άτυπη ενημέρωση αξιωματούχου του υπουργείου Οικονομικών. Προσθέτει ότι «τη Δευτέρα και την Τρίτη, με ευθύνη της κυβέρνησης, η Ελλάδα έδωσε σε όλο τον κόσμο την εικόνα μιας χώρας, που όχι μόνο δεν θέλει επενδύσεις, αλλά τις αντιμάχεται με όρους 15μελούς».

Σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ, η ανάπτυξη είναι το κεντρικό ζητούμενο της χώρας και χωρίς επενδύσεις δεν γίνεται - όσο για τα διαρκή εμπόδια, δεν είναι καμώματα υπουργών αλλά συλλογική ευθύνη. «Οι επιταγές που μοίραζε επί 5 χρόνια ο κ. Τσίπρας ήταν ακάλυπτες και τώρα μεταχρονολογούνται. Η εξοντωτική υπερφορολόγηση και οι κατασχέσεις μαζί με το φόρο-ασφαλιστικό έκτρωμα Κατρούγκαλου, οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε υστέρηση εσόδων και φέρνουν τα ψηφισμένα μέτρα πιο κοντά», σημειώνει το ΠΑΣΟΚ. Υποστηρίζει δε, πως «η χώρα χρειάζεται προοδευτική διακυβέρνηση που θα αναλάβει να υλοποιήσει τον ολοκληρωμένο οδικό χάρτη εξόδου από την κρίση που παρουσίασε στη ΔΕΘ η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά».

Καταληκτικά σημειώνεται πως «η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα δεν μπορεί να οδηγήσει την Ελλάδα στη νέα εποχή γιατί είναι όμηρος απατηλών υποσχέσεων, ιδεοληπτικών εμμονών και φυσικά των ίδιων των επιλογών της. Όσο γρηγορότερα φύγουν τόσο το καλύτερο».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider