Χρηστίδης: Στόχος μια μεγάλη πλειοψηφική παράταξη

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Χρηστίδης: Στόχος μια μεγάλη πλειοψηφική παράταξη

«Το λαθρεμπόριο “υπεράσπισης” του Ανδρέα από όσους έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ για μια καρέκλα και συμπορεύονται με τον υβριστή του, Πάνο Καμμένο, δεν αποδίδει πια» σημειώνει σε συνέντευξή του στην Real News o εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης.

Αναφερόμενος στην Κεντροαριστερά σημειώνει ότι «ο μεγάλος στόχος της Φώφης Γεννηματά, από την πρώτη ημέρα εκλογής της, στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, είναι η δημιουργία μιας μεγάλης πλειοψηφικής παράταξης, που θα αλλάξει τους συσχετισμούς πολιτικής ισχύος στην κοινωνία και στη Βουλή» για να προσθέσει ότι «η πρόσκληση απευθύνεται σε κάθε πολίτη και κάθε πολιτικό, που θέλει να αντιπαρατεθεί με τη συντήρηση και το λαϊκισμό και να συμβάλλει στην θεμελίωση μιας πολιτικής δύναμης με ιδεολογικό πρόσημο, αξιακή φόρτιση και κοινωνικές αναφορές».

Τονίζει, τέλος, την ανάγκη να αλλάξει η κυβέρνηση. «Η χώρα χρειάζεται μια νέα κυβέρνηση, μετά από εκλογές, που θα έχει σχέδιο οριστικής και ασφαλούς εξόδου από την κρίση, αποκατάστασης των ανισοτήτων, επαναθεμελίωσης του κοινωνικού κράτους, θεσμικής απελευθέρωσης, διαγενεακής δικαιοσύνης και αλληλεγγύης, κοινωνικής κινητικότητας» αναφέρει.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider