Γεροβασίλη για απεργία ΠΟΕ-ΟΤΑ: Όχι σε μικροκομματικά παιγνίδια

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Γεροβασίλη για απεργία ΠΟΕ-ΟΤΑ: Όχι σε μικροκομματικά παιγνίδια

Παρεμβάσεις πολιτικών φορέων και μικροπολιτικά παιγνίδια συνδικαλιστών, κατήγγειλε την Τετάρτη από την Άρτα, η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη, μετά την απόφαση για συνέχιση της απεργίας των εργαζομένων στην ΠΟΕ-ΟΤΑ, οι οποίοι όπως είπε, αρχικά είχαν δει με ενδιαφέρον, τη λύση που έδωσε η κυβέρνηση.

Σε δηλώσεις της η υπουργός τόνισε πως είναι κρίσιμο ζήτημα για τους πολίτες, η επερχόμενη υγειονομική βόμβα, με τη θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες να σκαρφαλώνει στους 43 βαθμούς και απαιτείται υπεύθυνη στάση. Ειδικότερα η κυρία Γεροβασίλη ανέφερε:

«Η χθεσινή λύση, όφειλε να ικανοποιήσει τα αιτήματα των εργαζομένων, οι οποίοι σε μία πρώτη φάση έδειξαν να το βλέπουν, να το ακούν, ενώ σε μία δεύτερη φάση κατόπιν παρεμβάσεων πολιτικών φορέων, αποφάσισαν να συνεχίσουν την απεργία συμπράττοντας σε αυτό που λέει, «στην αναμπουμπούλα κάποιος χαίρεται.

Αυτά είναι κρίσιμα θέματα για τους πολίτες, η θερμοκρασία θα πάει στους 43 βαθμούς και είναι ζήτημα, υγειονομικής βόμβας. Εδώ θα έπρεπε να σταθούν υπεύθυνα οι συνδικαλιστικοί φορείς και να μην παίζουν μικροκομματικά παιγνίδια, στην πλάτη των πολιτών.

Πρόκειται για φανερά παιγνίδια, αυτή δεν είναι σοβαρή και υπεύθυνη στάση απέναντι στη χώρα και στους πολίτες».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider