Κικίλιας: Η ΝΔ θα πάει στις επόμενες εκλογές με μεγάλο σύμμαχο την κοινωνία

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κικίλιας: Η ΝΔ θα πάει στις επόμενες εκλογές με μεγάλο σύμμαχο την κοινωνία

«Η ΝΔ θα πάει στις επόμενες εκλογές, όποτε και αν γίνουν αυτές, με μεγάλο σύμμαχο την ελληνική κοινωνία. Έχουμε τη βαθιά πίστη και πεποίθηση, ότι η ελληνική κοινωνία θα δώσει αυτή την δύναμη στη Νέα Δημοκρατία έτσι ώστε να μπορέσει, συμμαχώντας με όλες τις κοινωνικές δυνάμεις, να γυρίσει σελίδα στην χώρα και να μπορέσει η μέση ελληνική οικογένεια να ζήσει καλύτερες ημέρες».

Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο βουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που έδωσε το0 βράδυ της Δευτέρας στον Λόγγο του Αιγίου, όπου ήταν προσκεκλημένος ως ομιλητής, σε εκδήλωση που οργάνωσε η δημοτική τοπική επιτροπή της ΝΔ Αιγιαλείας.

Μάλιστα διατύπωσε την εκτίμηση ότι «θα είναι εκκωφαντική η απόφαση των πολιτών σε σχέση με αυτούς οι οποίοι τους λένε την αλήθεια, έχουν πλάνο και σχέδιο για το μέλλον και σε σχέση με αυτούς που τους κορόιδεψαν».

Στη συνέχεια ο Βασίλης Κικίλιας ανέφερε ότι «η καρδιά της πολιτικής μας βρίσκεται στο άλλο άκρο από αυτά που εφαρμόζουν ο κ. Τσίπρας με τον κ. Καμμένο» και πρόσθεσε: «Εμείς πιστεύουμε ότι πρέπει να μειωθεί η φορολογία, γιατί είμαστε πεπεισμένοι πως αποστολή μας είναι να βελτιωθεί η ζωή της μέσης ελληνικής οικογένειας, για αυτό πρέπει να γίνει μια μεγάλη μεταρρυθμιστική πολιτική στην χώρα, που να περιλαμβάνει την μείωση της φορολογίας, την μείωση των δαπανών, τον εκσυγχρονισμό του κράτους, την προσέλκυση επενδύσεων και την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, ώστε να ξαναπαραχθεί πλούτος στην χώρα και να στηριχθούν οι αδύναμοι, τους οποίους δεν θα τους αφήσουμε πίσω».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider