ΝΔ: Η στάση του Καμμένου εκθέτει πλέον και τον Τσίπρα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΝΔ: Η στάση του Καμμένου εκθέτει πλέον και τον Τσίπρα

Την παρουσία του υπουργού Άμυνας, στη συζήτηση πάνω στην ερώτηση που κατέθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, σχετικά με τις συνομιλίες του Πάνου Καμμένου με τον ισοβίτη Γιαννουσάκη, σχολιάζει η Νέα Δημοκρατία.

«Η σημερινή παρουσία του κ. Καμμένου στη Βουλή των Ελλήνων τον εξέθεσε ακόμη περισσότερο. Δεν απάντησε σε κανένα από τα ουσιαστικά ερωτήματα και επιχείρησε, με αοριστολογίες, να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα» αναφέρει η Νέα Δημοκρατία και προσθέτει:

«Ήταν σε εμφανή αδυναμία να εξηγήσει στους βουλευτές και στους πολίτες για ποιο λόγο επικοινώνησε 12 φορές σε διάστημα λίγων ημερών με τον φυλακισμένο ισοβίτη και τι ακριβώς είπαν. Δεν απάντησε αν ο κ. Τσίπρας γνώριζε αυτό τον χειρισμό. Δεν απάντησε αν γνώριζε τον λιμενικό υπάλληλο που εμπλέκεται στην υπόθεση. Δεν απάντησε με ποιο δικαίωμα βγάζει καταδικαστικές αποφάσεις κατά Ελλήνων πολιτών.»

Τέλος, η Νέα Δημοκρατία, εγκαλεί και τον ίδιο τον πρωθυπουργό και τον καλεί να πάρει θέση για τον υπουργό και κυβερνητικό του εταίρο. «Η σημερινή άρνηση του κ. Καμμένου να απαντήσει στην ουσία των θεμάτων εκθέτει πλέον και τον κ. Τσίπρα, ο οποίος οφείλει να απαντήσει αν, και μετά από αυτό, στηρίζει τον κ. Καμμένο».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider