Λεβέντης: «Ο Τσίπρας ελπίζει ότι θα μείνει μέχρι τέλους»

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Λεβέντης: «Ο Τσίπρας ελπίζει ότι θα μείνει μέχρι τέλους»

Την πάγια πρότασή του για «οικουμενική κυβέρνηση» ή «κυβέρνηση ευρέως πέλματος» όπως την έχει χαρακτηρίσει ορθότερα ο ίδιος, επανέλαβε ο επικεφαλής της Ένωσης Κεντρώων, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου.

Ο Βασίλης Λεβέντης, στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης, δήλωσε «Ο κ. Τσίπρας είναι αποφασισμένος να πάει την Ελλάδα προς την Ευρώπη. Αυτό μου δήλωσε. Εγώ του είπα ότι φοβάμαι το κόμμα του. Τον είδα σκεπτικό. Η Ελλάδα χρειάζεται μία ευρωπαϊκή κυβέρνηση και η κυβέρνηση αυτή δεν πιστεύει στην Ευρώπη».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, αναφέρθηκε στην πρόταση που κατάθεσε στον πρωθυπουργό «θα ήταν γενναίο να φτιάξετε μία κυβέρνηση που να είναι μέσα και η ΝΔ για να κάνουμε τις μεταρρυθμίσεις. Οι παλιότεροι ηγέτες της αριστεράς, χάρη της συναίνεσης κάνανε γενναίες υποχωρήσεις. Του πρότεινα να το σκεφτεί. Δύο δρόμους έχει ο κ. Τσίπρας ή να πάει μόνος του ή να φτιαχτεί μία κυβέρνηση οικουμενική για να βοηθήσει να βγει η χώρα από την κρίση. Αλλά ο κ. Τσίπρας μου είπε ότι θα προχωρήσει μόνος του».

Τελειώνοντας τη δήλωσή του ο κ. Λεβέντης υπογράμμισε: «Ο κ. Τσίπρας ελπίζει ότι μπορεί να μείνει μέχρι τέλους».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider