Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας πλήττει όσους έχουν ανάγκη

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας πλήττει όσους έχουν ανάγκη

Έντονη κριτική στην κυβέρνηση για το «τέταρτο μνημόνιο που δεσμεύει την χώρα σε μια μακροχρόνια λιτότητα και ταυτόχρονα πλήττει αυτούς που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη» άσκησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μιλώντας στη Β’ Σύνοδο των προέδρων των ΝΟΔΕ του Κόμματος ανέφερε ότι ο κ. Τσίπρας, ο οποίος ήρθε στην εξουσία ως ο υπερασπιστής των δικαιωμάτων των αδύνατων, τιμωρεί τους πιο αδύνατους μέσα από τις πολιτικές του επιλογές. Και αυτό είναι κάτι το οποίο θέλω να το τονίζετε ιδιαίτερα στο δικό σας πολιτικό λόγο.

Τόνισε ότι έχουμε ένα κόμμα κατ’ όνομα Αριστερό, το οποίο σήμερα βρίσκεται απέναντι σε αυτούς που έχουν την μεγαλύτερη ανάγκη στην ελληνική κοινωνία, στους συνταξιούχους, στους χαμηλόμισθους και εμφανίστηκε βέβαιος ότι οι πολίτες καταλαβαίνουν ότι έχουμε να κάνουμε με ένα τέταρτο Μνημόνιο.

Ζήτησε μια ισχυρή λαϊκή εντολή για μεγάλες αλλαγές, ενώ σε άλλο σημείο της ομιλίας του υπογράμμισε ότι «το θετικό αφήγημα του λόγου μας, το μεταρρυθμιστικό πρόταγμα, το μικρότερο και καλύτερο Κράτος, τη μείωση της φορολογίας, τη στήριξη στην επιχειρηματικότητα, την έμφαση στο τρίπτυχο παιδεία, υγεία, ασφάλεια, τα βασικά δημόσια αγαθά, τα οποία πρέπει να παρέχει κάθε οργανωμένη κοινωνία στους πολίτες της, αυτά θα αποτελέσουν τον πυρήνα του θετικού μας αφηγήματος. Ενός σχεδίου, με το οποίο θα πείσουμε τους συμπολίτες μας, να εγκαταλείψουν την κατάσταση καχυποψίας και επιφυλακτικότητας στην οποία είχαν περιέλθει και να έρθουν και πάλι κοντά μας».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.