Η Ένωση Κεντρώων υπέρ μιας κυβέρνησης τεχνοκρατών

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Ένωση Κεντρώων υπέρ μιας κυβέρνησης τεχνοκρατών

«Να αφήσει ιδεοληψίες, αγκυλώσεις και ιδέες παλαιάς αριστεράς κοπής και να προχωρήσει σε συμφωνία για τη δεύτερη αξιολόγηση», καλεί τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, η Ένωση Κεντρώων. Σε ανακοίνωσή της, υποστηρίζει ότι «το μεγάλο πλεόνασμα του 2016 ίσως αναδειχθεί μέγα λάθος, γιατί αν αυτά τα 5 δισ. ευρώ αφήνονταν στην αγορά, τουλάχιστον 100 χιλιάδες άνεργοι θα έπιαναν δουλειά και η οικονομία δεν θα ήταν το νεκροταφείο που είναι σήμερα».

Αναφορικά με την ψήφιση των μέτρων στη Βουλή, η Ένωση Κεντρώων επιμένει «ότι τέτοιος κορσές πρέπει να ψηφιστεί από 180 βουλευτές, γιατί το 153 είναι νούμερο που δεν μπορεί να σηκώσει τέτοιο ασήκωτο βάρος. Υπάρχει άλλωστε και η λύση της κυβέρνησης τεχνοκρατών και καλό είναι κάποιοι να αρχίσουν να την σκέφτονται σοβαρά».

Παράλληλα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό SBC, o κ. Λεβέντης εξαίρεσε τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Γιάννη Στουρνάρα από τους πιθανούς συμμετέχοντες σε μια κυβέρνηση τεχνοκρατών, τονίζοντας ότι «έκαψε τα χαρτιά του», ενώ ταυτόχρονα τον κατηγόρησε ότι έχει συμπράξει με την κυβέρνηση προκειμένου να μην χάσει τη θέση του.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider