Βοήθεια από ΗΠΑ «βλέπει» ο Καμμένος

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Βοήθεια από ΗΠΑ «βλέπει» ο Καμμένος

Επανέρχεται στα περί βοήθειας από ΗΠΑ ο Πάνος Καμμένος. «Μόνο η Αμερική μπορεί να μας βοηθήσει να ανοίξουμε τα φτερά μας. Δεν είναι τυχαίες οι δηλώσεις του κυρίου Τραμπ και των υπουργών του για την Ελλάδα», είπε στον Antenna ο υπουργός Άμυνας, αναφερόμενος μάλιστα στο σχέδιο Μάρσαλ: «Το Σχέδιο Μάρσαλ δεν είχε μνημόνια ούτε τοκογλυφικά επιτόκια», δήλωσε.

Ο κ. Καμμένος τόνισε ότι στην ΕΕ υπάρχουν δυνάμεις που επιτίθενται κατά της χώρας, αναφερόμενος σε χώρες του Βορρά και συγκεκριμένα τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Αντιθέτως, εκτίμησε ότι οι ΗΠΑ έχουν διάθεση ενδυνάμωσης των σχέσεων με την Ελλάδα σε πολλούς τομείς της οικονομίας και ειδικά στην ενέργεια.

Για τη διαπραγμάτευση σημείωσε ότι γίνεται σκληρή διαπραγμάτευση, τόσο για τα εργασιακά όσο και στο θέμα της ΔΕΗ και ότι η κυβέρνηση επιθυμεί να έχει ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση έως τις 7 Απριλίου και να ψηφιστεί πριν το Πάσχα.

Ο υπουργός Άμυνας υποστήριξε ακόμη ότι τα θετικά μέτρα της συμφωνίας θα καλύψουν τις μειώσεις στο αφορολόγητο.

«Λιαργκόβας, Τόμσεν, Στουρνάρας μπορεί να βλέπουν αλλά πράγματα εγώ βλέπω σύντομα έξοδο από την κρίση», δήλωσε ο κ. Καμμένος.

Παράλληλα, για τα ελληνοτουρκικά και το προσφυγικό, τόνισε: «Ο Ερντογάν στρέφεται εναντίον όλου του κόσμου όχι μόνο εναντίον μου» σημείωσε. Με αφορμή τις απειλές της Τουρκίας για 3 εκατομμύρια πρόσφυγες που περιμένουν στα τουρκικά σύνορα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ παρατήρησε ότι δεν θα σταματήσουν στην Ελλάδα, καθώς κανείς δεν κάνει ένα ολόκληρο ταξίδι από το Αφγανιστάν με στόχο να μείνει στην Ελλάδα».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.