Θεοδωράκης: Η κυβέρνηση πρέπει να κλείσει τώρα την αξιολόγηση

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Θεοδωράκης: Η κυβέρνηση πρέπει να κλείσει τώρα την αξιολόγηση

«Η κυβέρνηση έχει σκοπό να κλείσει την αξιολόγηση, αλλά δεν ξέρει πώς να το κάνει. Δεν ξέρουν πώς να τελειώσουν την δουλειά», τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

Mιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε», ο κ.Θεοδωράκης τόνισε «ότι το ΔΝΤ παραλογίζεται με τους Έλληνες, ζητώντας πολύ αυστηρά πράγματα. Εμείς ξυπνήσαμε το ΔΝΤ, πιο συγκεκριμένα ο Τσίπρας ξύπνησε το ΔΝΤ με τις καθυστερήσεις του».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού επισήμανε «ότι για το καλό της χώρας η αξιολόγηση πρέπει να κλείσει μέχρι τις 7 Απριλίου. Δεν θέλω να πιστεύω ότι δεν θα κλείσει η αξιολόγηση».

Για τη ΔΕΗ, ο κ. Θεοδωράκης τόνισε «ότι αν δεν την πουλήσουμε θα την σώσουμε; Δεν είμαι αντίθετος στη πώληση της ΔΕΗ. Δεν θέλω η ΔΕΗ να πεθάνει στα χέρια μας».

Ο κ. Θεοδωράκης τόνισε «ότι η Πορτογαλία κατάφερε να βγει από το μνημόνιο, γιατί οι πολιτικοί της Πορτογαλίας κατάφεραν να συνεννοηθούν, υπήρξε κοινωνική συναίνεση,ενώ εδώ στην Ελλάδα κάναμε την χρεωκοπία εμφύλιο».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού είπε «ότι το Ποτάμι συζητά με την κίνηση των Διαμαντοπούλου, Φλωρίδη, Ραγκούση,αλλά δεν συζητά με την Γεννηματά. Το Ποτάμι θα είναι στην επόμενη Βουλή με μεγαλύτερο ποσοστό από τις τελευταίες εκλογές».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider