Βρούτσης: «Απύθμενο θράσος» του Σπίρτζη

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Βρούτσης: «Απύθμενο θράσος» του Σπίρτζη

Για απύθμενο θράσος του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστου Σπίρτζη, «που έταξε από την τηλεόραση ακόμα και 14η σύνταξη», κάνει λόγο, ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ιωάννης Βρούτσης.

Ο κ. Σπίρτσης είναι ο ίδιος που, ως Πρόεδρος του Τ.Ε.Ε., καλούσε τους μηχανικούς να μην καταβάλουν τις εισφορές τους, «ενώ τώρα που τους επέβαλε τριπλάσιες, τις απαιτεί», συνεχίζει ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κ. Βρούτσης κατηγορεί την κυβέρνηση ότι έφερε «εξοντωτικές» εισφορές στους ελεύθερους επαγγελματίες, κόβοντας κύριες και επικουρικές συντάξεις, μερίσματα του ΕΚΑΣ των χαμηλοσυνταξιούχων, καθώς και το 25% των κύριων συντάξεων στους νέους συνταξιούχους.

Ο υπουργός υποδομών, είναι ο ίδιος που ετοιμάζεται να ψηφίσει με όλο τον ΣΥΡΙΖΑ και άλλους φόρους και μειώσεις συντάξεων «για να κρατηθούν στην εξουσία», σημειώνει, κλείνοντας, ο κ. Βρούτσης. «Θα έπρεπε να ντρέπονται και όχι να παίζουν με τη νοημοσύνη και την αγωνία των πολιτών».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider