«Στο πίσω μέρος του μυαλού του Τσίπρα υπάρχει μόνο η εξουσία»

Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Στο πίσω μέρος του μυαλού του Τσίπρα υπάρχει μόνο η εξουσία»

Την άποψη πως η κρίση δεν έχει τελειώσει και πως ο πρωθυπουργός έχει στο μυαλό του αποκλειστικά την εξουσία, εξέφρασε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Ειδήσεις.

Όπως ανέφερε ο αρχηγός του Ποταμιού «η κρίση έχει τελειώσει μόνο για τους κρατικοδίαιτους των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ», διευκρινίζοντας πως «τον Ιανουάριο η χώρα έχασε 30.000 θέσεις εργασίας- ρεκόρ δεκαετίας. Η εκροή καταθέσεων τις τελευταίες 25 μέρες ήταν 2,5 δισ».

Προσέθεσε μάλιστα για το τελευταίο Eurogroup όπου η κυβέρνηση ευαγγελίστηκε ότι ήρθε το τέλος της κρίσης πως «ήταν ένας θρίαμβος για όσους παρακολουθούν αποκλειστικά ΕΡΤ» είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτώμενος σχετικά με το τι υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού του πρωθυπουργού εκτίμησε ότι δεν τίθεται θέμα επιστροφής στη δραχμή. «Στο πίσω μέρος του μυαλού του κ. Τσίπρα υπάρχει μόνο η εξουσία. Και η εξουσία για να διατηρηθεί θέλει ευρώ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με το αν το Ποτάμι θα ψηφίσει τα νέα μέτρα, ο επικεφαλής του Ποταμιού τόνισε ότι το Ποτάμι δεν είναι το back-up των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ενώ σχετικά με το ότι τα παλαιά κόμματα αναζητούν «συμμάχους» αλλού και όχι στο Ποτάμι τόνισε ότι αυτό είναι προς όφελος του Κινήματος. «Δεν γινόμαστε πατερίτσες των παλιών κομμάτων. Κάναμε το Ποτάμι για να συγκρουστούμε με όλα αυτά που μας οδήγησαν στην οικονομική και πολιτική χρεοκοπία, δεν κάναμε το Ποτάμι για να κυνηγάμε τα τρένα με τις ευκαιρίες» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider