«Παρών» από Τσακαλώτο μέσω... Μαρκ Τουέιν

Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Παρών» από Τσακαλώτο μέσω... Μαρκ Τουέιν

«Οι φήμες για τον πρόωρο θάνατό μου είναι σε μεγάλο βαθμό υπερβολικές», διαμηνύει σήμερα - επικαλούμενος τη φράση του Μαρκ Τουέιν - ότι είναι παρών ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Σύμφωνα με την «Εφημερίδα των Συντακτών», μιλώντας σε συνεργάτες του, σχολίασε κατ' αυτόν τον τρόπο τις φήμες και τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν για εσκεμμένη σιωπή του ιδίου μετά το Eurogroup, αλλά και για εσωτερικές πολιτικές διαφωνίες ως προς τη γραμμή που ακολουθεί η κυβέρνηση στη διαπραγμάτευση.

«Δημιουργεί σοβαρά ερωτήματα το γεγονός ότι οι αρμόδιοι υπουργοί Τσακαλώτος - Χουλιαράκης είναι από την περασμένη Δευτέρα εξαφανισμένοι και δεν έχουν ενημερώσει για το αν και τι ακριβώς συζητήθηκε στο Eurogroup για την Ελλάδα. Το μόνο που γνωρίζουν οι πολίτες είναι η προπαγάνδα του Μεγάρου Μαξίμου, μέσω ενημερωτικού σημειώματος, πριν καν ολοκληρωθεί η συνεδρίαση του Eurogroup», σχολίαζε χθες η αξιωματική αντιπολίτευση.

Όπως γράφει η «Εφημερίδα των Συντακτών», ο Μαρκ Τουέιν απάντησε με αυτόν τον τρόπο όταν το 1897 μια βρετανική εφημερίδα έγραψε ολόκληρο επικήδειο για τον υποτιθέμενο θάνατό του.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider