Σαμαράς: Ο λαός πληρώνει ακριβά τις ιδεοληψίες του Τσίπρα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Σαμαράς: Ο λαός πληρώνει ακριβά τις ιδεοληψίες του Τσίπρα

«O λαός πληρώνει ακριβά τις ιδεοληψίες της κυβέρνησης Τσίπρα» τονίζει ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, προειδοποιώντας πως όσο συνεχίζονται τα λάθη ο «λογαριασμός» θα μεγαλώνει.

Ο κ. Σαμαράς, στη συνέντευξή του στο newpost.gr υπογραμμίζει την πρόοδο που συντελέστηκε την περίοδο της διακυβέρνησής του, δηλώνει ότι έχει «τις καλύτερες αναμνήσεις» από τη συνεργασία του με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, στηρίζει τις επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη και τονίζει πως σήμερα, όπως πάντα, παραμένει υπηρέτης των συμφερόντων της πατρίδας.

Ακόμα, διαψεύδει τις «αποκαλύψεις» του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη ότι ο κ. Σόιμπλε είχε αποφασίσει από τον Ιούνιο του 2014 να ρίξει την κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου.

«Ανεξαρτήτως των απόψεων του κ. Σόϊμπλε, δεν φταίει αυτός, ούτε το ΔΝΤ ούτε κανένας «ξένος», για το γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας ανέτρεψε όλες τις μεταρρυθμίσεις που είχαν γίνει, φρέναρε όλες τις αποκρατικοποιήσεις που είχαμε δρομολογήσει, κι όσα δεν τα ματαίωσε, σήμερα τα έχει βαλτώσει» σημειώνει

Όπως τονίζει ο κ. Σαμαράς «τα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ ανέκοψαν την έξοδο της Ελλάδας από το Μνημόνιο. Η «διαπραγμάτευση» ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Βαρουφάκης προσωπικά, ευθύνονται που οδηγηθήκαμε στο τρίτο, χειρότερο Μνημόνιο και στα capital controls. Κανείς άλλος…».

Με αφορμή τις τοποθετήσεις του κ. Σαμαρά κύκλοι του Μαξίμου εξαπέλυσαν επίθεση κατά του πρώην Πρωθυπουργού τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι «αμετανόητος υπερηφανεύεται για τις καταστροφικές πολιτικές που εκπόνησε με τον κυβερνητικό του εταίρο Ευάγγελο Βενιζέλο, από τον οποίον έχει "τις καλύτερες αναμνήσεις", σε αντίθεση βέβαια με τον ελληνικό λαό».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider