Γεννηματά: Η κυβέρνηση έχει αποδεχθεί μόνιμο «κόφτη»

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Γεννηματά: Η κυβέρνηση έχει αποδεχθεί μόνιμο «κόφτη»

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έχει αποδεχθεί τον μόνιμο ενισχυμένο κόφτη και πολλά δισ. μέτρα τουλάχιστον μέχρι το 2020», διεμήνυσε, από το βήμα της Βουλής, η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, κατά τη συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2017.

«Ό,τι και να εξαγγείλετε, έχετε τελειώσει στην συνείδηση του ελληνικού λαού», τόνισε, αναφερόμενη στις παροχές που εξήγγειλε ο Αλέξης Τσίπρας για τους χαμηλοσυνταξιούχους. «Ανεξάρτητα από τις δεσμεύσεις που θα αναλάβει η κυβέρνηση, υπάρχει τρόπος για κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης με ευρύτατη κοινοβουλευτική πλειοψηφία που θα αποτελείται από τις φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις», σημείωσε μεταξύ άλλων η Φώφη Γεννηματά.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ παρομοίασε τον πρωθυπουργό με τον Σεβάχ τον Θαλασσινό. «Κουραστήκαμε να σας ακούμε να μιλάτε για σκληρές διαπραγματεύσεις», είπε και πρόσθεσε: «Επιστρέφετε κάθε φορά στην Ελλάδα σας τον Σεβάχ τον Θαλασσινό και να μας λέτε για την ελπίδα που επιστρέφει. Πόσους ακόμη ρόλους θα υποδυθείτε, γιατί τελειώνει και το βεστιάριο που φορά ο συνέταιρός σας, Πάνος Καμμένος».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider