Κουρουμπλής: Ορισμένοι ίσως να επιδιώκουν ηρωικές εξόδους

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κουρουμπλής: Ορισμένοι ίσως να επιδιώκουν ηρωικές εξόδους

Διατεθειμένος να εξαντλήσει τα περιθώρια διαλόγου δήλωσε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής αναφορικά με την απεργία της ΠΝΟ αλλά διαμήνυσε ότι «η κυβέρνηση δεν μπορεί να αφήσει τα νησιά εγκαταλειμμένα στην τύχη τους και ειδικότερα όσα δεν έχουν αεροδρόμια».

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 δήλωσε ότι δεν μπαίνει στη λογική της επιστράτευσης και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να συγκληθεί το Συμβούλιο Νησιωτικής που ζητά η αντιπολίτευση. Εκτίμησε πως δεν πρόκειται να καμφθεί η σκληρή στάση καθώς «ορισμένοι ίσως να επιδιώκουν ηρωικές εξόδους». Ωστόσο, όπως υπογράμμισε, παρά τις διαβεβαιώσεις και του κ. Τσακαλώτου στη Βουλή ότι δεν θα εξομοιωθεί η φορολογία των ναυτικών ούτε θα υπάρξει η αύξηση του 3% όπως ζητούσε η ΠΝΟ, τώρα θέτουν νέα αιτήματα που υπάρχουν εδώ και μία δεκαετία. Πάντως δεν απέκλεισε να στείλει και ο ίδιος γραπτή διαβεβαίωση όπως ζητούν οι συνδικαλιστές των ναυτικών.

Ανέφερε, τέλος, πως οι πρόωρες εκλογές είναι όνειρα θερινής νυκτός καθώς θα αποτελούσαν αυτή τη στιγμή μεγάλη καταστροφή για τη χώρα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider