Παππάς: Τους νόμους τους γράφει η εκλεγμένη Βουλή

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Παππάς: Τους νόμους τους γράφει η εκλεγμένη Βουλή

«Τους νόμους τους συντάσσει, τους γράφει η εκλεγμένη Βουλή. Τα δικαστήρια έρχονται πάντα να κρίνουν, δεν είναι αυτά που νομοθετούν», τόνισε ο υπουργός Επικρατείας, σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, ενώ διευκρίνισε πως η κυβέρνηση θα τηρήσει και είναι υποχρεωμένη να τηρήσει το Σύνταγμα και τις αποφάσεις των δικαστηρίων.

Να υπενθυμίσουμε πως αύριο Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί η κρίσιμη διάσκεψη του Συμβουλίου της Επικρατείας για τις τηλεοπτικές άδειες.

Την ίδια άποψη εξέφρασε και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Δημήτρης Παπαδημούλης δηλώνοντας πως όποια και να είναι η απόφαση του ΣτΕ θα γίνει σεβαστή

Ο κ. Παπαδημούλης ανέφερε ότι η όποια απόφαση θα γίνει σεβαστή, αλλά σε κάθε περίπτωση κάλεσε τη ΝΔ να σταματήσει να σαμποτάρει τη διαδικασία και να προσέλθει στη συζήτηση για τη συγκρότηση του ΕΣΡ, ώστε να μπει φρένο στην ανομία και στην αδιαφάνεια.

Ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κονοβουλίου, ερωτηθείς για τις επόμενες κινήσεις στην περίπτωση που κριθεί ο νόμος αντισυνταγματικός, είπε ότι στο πλαίσιο της απόφασης του ΣτΕ , θα πρέπει να διαμορφωθεί μία ρύθμιση που θα βάζει κανόνες και θα ρυθμίζει το τηλεοπτικό τοπίο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider