Κουμουτσάκος για ΟΛΠ: Άλλα λέμε, άλλα συμφωνούμε, αλλά ψηφίζουμε

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κουμουτσάκος για ΟΛΠ: Άλλα λέμε, άλλα συμφωνούμε, αλλά ψηφίζουμε

«Για μια ακόμα φορά, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ακολουθεί τον ολισθηρό δρόμο του άλλα λέμε, άλλα συμφωνούμε, άλλα ψηφίζουμε» σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος, με αφορμή την επιστολή της Cosco προς την Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, μέσω της οποίας η εταιρεία εξέφρασε τη διαφωνία της με το νομοσχέδιο για τη σύμβαση παραχώρησης του λιμένα Πειραιά.

«Η επιστολή - κόλαφος της Cosco δείχνει σε όλο της το μεγαλείο την πλήρη αναξιοπιστία της κυβέρνησης» συμπληρώνει ο κ. Κουμουτσάκος, κάνοντας λόγο για «σταθερή πολιτική αναξιοπιστίας που διώχνει επενδύσεις, την ώρα που η ελληνική οικονομία τις έχει ζωτική ανάγκη».

«Αλήθεια, ποιος θα εμπιστευτεί αυτήν την κυβέρνηση, εντός και εκτός Ελλάδας;», διερωτάται ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, υπογραμμίζοντας ότι «η χώρα δεν αντέχει και άλλους διασυρμούς από τη σημερινή κυβέρνηση».

Καταλήγοντας, ο κ. Κουμουτσάκος σημειώνει ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας «δεν μπορεί να κρύβεται πίσω από τον υπουργό του κ. Δρίτσα» και ζητεί από την κυβέρνηση να ξεκαθαρίσει άμεσα τη θέση της.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider