Χαρπαντίδης: Χρειάζεται μια δημιουργική ανατροπή

Κώστας Κετσιετζής
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Χαρπαντίδης: Χρειάζεται μια δημιουργική ανατροπή

«Η Ελλάδα σήμερα χρειάζεται μια δημιουργική ανατροπή. Μια συνεργασία που ενεργοποιείται απ’ όλους και μας ενεργοποιεί όλους για την προώθηση της ανταγωνιστικότητας, για την ανάπτυξη προηγμένων δεξιοτήτων, για διαρκή καινοτομία, έτσι ώστε να μπορέσουμε να αφήσουμε πίσω μας μέλλον για όλους», αυτό τόνισε ο κ. Χρήστος Χαρπαντίδης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Παπαστράτος κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου για την πρωτοβουλία Disrupt Greece.

Ο επικεφαλής της Παπαστράτος σημείωσε μεταξύ άλλων ότι η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει και να βγει από την ύφεση, αλλά θα πρέπει να σταματήσει η φυγή από την χώρα του ανθρώπινου δυναμικού που έχει όλα τα προσόντα για να πετύχει.

O κ. Χαρπαντίδης σημείωσε πως η εταιρεία του δίνει μεγάλη σημασία στην καινοτομία υπογραμμίζοντας ότι το νέο εργοστάσιο της Παπαστράτος που παράγει θερμαινόμενα τσιγάρα έχει γίνει κέντρο παραγωγής και εξαγωγής καινοτομίας στον χώρο του καπνού. «Μέλλον χωρίς έμφαση στην καινοτομία δεν μπορεί να υπάρξει», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Στις 29 Ιουνίου το Disrupt Greece

Τις 51 φθάνουν οι ελληνικές startups που συμμετέχουν στον φετινό διαγωνισμό «Disrupt Greece», που διοργανώνουν το Fortune και η οργάνωση Industry Disruptors – Game Changers με την υποστήριξη της Παπαστράτος. Οι δέκα καλύτερες από αυτές θα κερδίσουν προγράμματα επιχειρηματικής επιτάχυνσης, ενώ οι τρεις πρώτες θα μοιραστούν χρηματικά βραβεία συνολικού ύψους 30.000 ευρώ.

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί με μια ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Ιουνίου στον πρώην καπνεργοστάσιο του Παπαστράτου στον Πειραιά (Προορισμός Παπαστράτος). Εκεί πέρα από τις παρουσιάσεις των startups που θα διακριθούν, θα λάβουν μέρος συζητήσεις και προσωπικές συνεντεύξεις με ειδικούς του χώρου και παράγοντες της ελληνικής επιχειρηματικής σκηνής. Βασικοί ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι

«Το Disrupt Greece θα φωτίσει μέσα από panel discussions και interviews με έμπειρους επιχειρηματικούς ηγέτες τα ζητήματα εκείνα που θα μας απασχολήσουν στο μέλλον, ενώ θα δώσει βήμα σε νέες εταιρείες να μιλήσουν για τις ιδέες τους», σημείωσε κατά την διάρκεια ενημέρωσης για την εκδήλωση η κυρία Αναστασία Παρετζόγλου, Fortune Brand Manager.

«Όλοι μαζί είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε να δημιουργηθεί μια νέα γενιά επιχειρηματιών, ικανή να παράξει πλούτο και νέες υπεραξίες για την κοινωνία και την οικονομία που είναι πιο απαραίτητες από ποτέ μετά από οχτώ χρόνια κρίση», δήλωσε από την μεριά του ο κ. Μιχάλη Στάγκος συνιδρυτής της Industry Disruptors – Game Changers.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider