Εφοπλιστές και τραπεζίτες στηρίζουν την οικονομία

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Εφοπλιστές και τραπεζίτες στηρίζουν την οικονομία

Η συνδρομή ναυτιλιακού και τραπεζικού κλάδου στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας και στην αύξηση της ανταγωνιστικότητάς βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης που είχε η Ελληνική Ένωση Τραπεζών και η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών.

Ειδικότερα, στη διάρκεια γεύματος εργασίας που παρέθεσε η ΕΕΤ στη Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών έγινε εκτενής ανταλλαγή απόψεων για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, αλλά και για τις προοπτικές της.

Τα δύο μέρη εξέφρασαν την επιθυμία να συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΕΤ συμμετείχαν ο Πρόεδρος κ. Ν. Καραμούζης, οι Αντιπρόεδροι κ.κ. Γ. Χαντζηνικολάου, Π. Θωμόπουλος, Β. Ράπανος και τα μέλη Α. Κυριάκου, Steve Banner), καθως και οι Διευθύνοντες Σύμβουλοι της Εθνικής Τράπεζας κ. Λ. Φραγκιαδάκης και της Eurobank κ. Φ. Καραβίας.

Από την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών συμμετείχαν ο Πρόεδρος κ. Θ. Βενιάμης, ο Αντιπρόεδρος κ. Κ. Μαρτίνος, καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Ι. Κούστας, και κ. Ι. Λύρας.

Στο γεύμα συμμετείχαν επίσης από την Ένωση Εφοπλιστών η Διευθύντρια κ. Αικ. Πέππα, ο Νομικός Σύμβουλος κ. Κ. Αντωνόπουλος και από την ΕΕΤ η Γενική Γραμματέας κ. Χ. Απαλαγάκη.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider