Τσακαλώτος: Παραμένουμε στις Βρυξέλλες

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τσακαλώτος: Παραμένουμε στις Βρυξέλλες

Στην εντατικοποίηση των διαδικασιών για να κλείσουν τα βασικά ζητήματα και ύστερα να διευθετηθούν οι λεπτομέρειες αναφέρθηκε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, κατά τη συνέντευξη Τύπου μετά το Eurogroup.

«Είχαμε μια προσυνάντηση πριν από το Eurogroup. Eκεί διαπιστώθηκε η πρόοδος που έχουμε κάνει. Σχεδόν από όλες τις πλευρές θεωρούν ότι έχουν κλείσει πολλά βασικά ζητήματα. Αποφασίστηκε να έχουμε μια εντατικοποίηση της διαδικασίας. Θα μείνουμε εδώ, εγώ και η κυρία Αχτσιόγλου και ο κ. Χουλιαράκης.

Για το ασφαλιστικό και τα εργασιακά νομίζουμε ότι μπορούμε να κάνουμε μια πρόοδο σε αυτά τα ζητήματα. Η ιδέα είναι ότι πολλές φορές πρέπει να αλλάξεις τη σειρά. Να βρεις τα βασικά ζητήματα που υπάρχουν οι διαφορές και μετά να ασχοληθούμε με τις λεπτομέρειες.

Όταν επιστρέψουν οι Θεσμοί στην Αθήνα, να έχουμε μια συμφωνία πριν από το Eurogroup του Απριλίου στη Μάλτα. Από εκεί και πέρα μπορεί η διαδικασία να επιταχυνθεί και να πάμε στο ΔΝΤ για να δούμε τις βασικές λεπτομέρειες», ανέφερε ο κ. Τσακαλώτος.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider